O SIXTOL

SIXTOL: Spoľahlivý výrobca náradia a autodoplnkov s ambíciami pre medzinárodný rast

SIXTOL je značka, ktorá bola založená v roku 2013 s cieľom ponúkať vysoko kvalitné náradie a autodoplnky pre široké spektrum zákazníkov. Každoročne pridáva stovky nových položiek, čo ukazuje na neustále úsilie značky zlepšovať a inovovať svoje produkty.

V roku 2021 sa SIXTOL stala víťazom ocenenia produktu roka, čo bolo ďalšie potvrdenie vysokéj kvality a inovácie produktov, ktoré ponúkajú. Tento úspech bol dôležitým impulzom pre ďalší rast a rozvoj značky.

V roku 2016 sa SIXTOL rozhodla expandovať na zahraničné trhy. Tento krok bol veľmi úspešný, pretože značka získala nových zákazníkov a zvýšila svoju medzinárodnú prítomnosť. V roku 2022 sa SIXTOL stala oficiálnym vendorm pre Amazon, čo bol obrovský úspech a ďalší krok k získaniu väčšieho podielu na trhu.

V roku 2023 dosahuje SIXTOL vynikajúcich výsledkov na zahraničných trhoch a pripravuje sa na ďalšiu expanziu. Na rok 2024 značka plánuje zastúpenie vo všetkých krajinách EU, čo by bol ďalší krok k posilneniu svojej pozície na trhu. A v roku 2025 chce SIXTOL vstúpiť na americký trh, čo by bol veľký míľnik v histórii značky.

SIXTOL sa pýši svojou vynikajúcou produktovou radou, kvalitou a spoľahlivosťou svojich výrobkov a neustálym úsilím o inováciu a zlepšovanie. Ich ambície a snaha o medzinárodný rast ukazujú, že táto značka má veľký potenciál pre ďalší úspech a rozvoj. Zákazníci sa môžu tešiť na ďalšie inovácie a vynikajúce produkty od SIXTOL.